CINEMA D’ANIMACIÓ

CINEMA DE MUNTANYA I NATURA D’ANIMACIÓ

Dissabte 22 Octubre | 11:00

Biblioteca Infantil Nou Llevant

LLOC: BIBLIOTECA INFANTIL NOU LLEVANT

Carrer Ciutat de Querétaro, 3, Palma, Illes Balears

 

ADREÇAT A: infants de 3 a 12 anys, acompanyants d’un adult

INSCRIPCIONS: bibnoullevant@palma.cat

CINEMA D’ANIMACIÓ DE MUNTANYA I NATURA 

 

EL GRAN HITO
Ignasi López. Espanya. 2020. 13’

Un acabalat muntanyenc es troba davant el seu darrer objectiu per completar la seva col·lecció de cims importants. Una dama, avorrida d’esperar el retorn del marit d’emocionants escalades, decideix escalar un modest cim. Com a dona haurà de vèncer altres obstacles més difícils de superar que la pròpia muntanya. Els destins d’ambdós personatges es creuaran camí dels seus objectius.

 

VIACRUXIS
Ignasi López Fàbregas. Espanya. 2018. 11’

Marcel i Andrezj són una parella llegendària de muntanyencs. Han estat els primers a conquerir els cims més alts i més durs. Malgrat els seus diferents temperaments, formen un gran equip. Marcel ha estat el líder i la popularitat, mentre que Andrezj sempre té un paper secundari. Ara s’enfronten al major repte: assolir el cim verge de la muntanya més alta. Per aconseguir-ho, hauran de superar obstacles formidables, patir dificultats i mantenir-se mútuament durant molt de temps. Però Andrezj ja no està disposat a continuar a l’ombra de Marcel.

 

MARE MONSTRUM
Lucía Hernández Martínez, Àngel Estois Carrasco & Mercè Sendino García. Espanya. 2019. 6’

En aquest documental animat, seguirem de prop les aventures de Flanitus, una nova espècie de peix que habita a les profunditats.

 

WINTER TALE
Andrea Giro. Itàlia. 2020. 3’

Un llenyataire solitari necessita una mica de fusta per fer el seu hivern més càlid